Booking
Frå dato 
Ant netter 
Ant rom 
Voksne 
Barn 

Kulinariske mat- og vinopplevingar i fokus

Kviknes Hotel legg vi stor vekt på matopplevingar. Så langt det er mogleg brukar vi lokale råvarer - Sognefjorden er eit ypparleg matkammer! Hotelldirektør Sigurd Kvikne og hovmeisteren supplerer med vin frå den rikhaldige kjellaren.

Vinliste

Vinlista vår er Sognefjordens største og mest innhaldsrike. Her finn du garantert vinen som passar til kveldens buffet eller vår utsøkte 4-rettars meny. Totalt over 300 forskjellige vinar skulle være nok til å finne akkurat den som passar til kveldens meny.

Balholm Bar meny

Menyen til vår bistro Balholm Bar er eit alternativ til vår store sommarbuffet i spisesalen.
Her finn du alt frå barnemenyar og smårettar til eit stort utval av forrettar, hovudrettar og dessertar.

-Opplev mat & vin på Kviknes. Sjå våre Spesialtilbod.

Bildegalleri

Utsikt mot Sognefjorden frå restaurant.

Internasjonalt kjøken.

Hotelldirektør Sigurd Kvikne og hovmeister supplerer med vin frå den rikhaldige kjellaren.

På Kviknes står matoppleving i fokus.