Kviknes Hotell  og Åmot Operagard har gleda av å tilbyfylgjande spesialtilbod i perioden 21.08-24.08.2014:

Opphald i to dagar, der ein enten22.08 eller 23.08 reiser til Åmot Operagard i Bygstad for å delta på operagallamed påfylgjande opera middag.

Kr 3665,- pr. person i standarddobbeltrom
Kr 3915,- i enkelt standard rom pr. døgn

 (Inkluderer Frokost, overnatting, aperitiff, operabillett og operamiddag)

Me gjer merksam på at transporten mellom Bygstad og Balestrand ikkje er inkludert i pakken. Hotellet er behjelpeleg med å  tinge transport om detskulle vera ynskjeleg. Ta då kontakt på booking@kviknes.no.

Den kvelden de er  på tradisjonsrike  Kviknes vil de få servert apertif før retters middag i vår Spisesal. Den andre kvelden går turen til Bygstad og Operagalla!

Nyt god mat og drikke saman med liveopera framført av fantastiske songarar frå Russlands verdskjente operahus,Mariinskij-teatret!

Vi lover ein heilaften med fantastiske arier og deilig mat når den 11. Operahelga på Åmot Operagard går av stabelen i samarbeid med Bergen Nasjonale Opera og Edvard Grieg Kor. Dei har i år fått det kunstneriske ansvaret for å sette saman ein Operagalla som skal løfte taket på Operalåven og vårt publikum til nye høgder.

Fra det berømte Mariinskij-teatret iSt.Petersburg kjem sopranen Yekaterina Goncharova og barytonen Dmitry Lavrov, og saman med Edvard Grieg Kor byr dei på smektende operaperler i Operalåven. Dmitry Lavrov sang rollen som Prins Afron i operaen Gullhanen i Bergen våren 2014, ein forestilling som fekk terningkast 6 i Bergens Tidende!

Vi gler oss til eit nytt og spennande samarbeid med to viktige drivkrefter i Bergens musikkliv.

Åmots 3 retters middag vert servertetter forestillinga klokka 21:15

Dette tilbodet er kun tilgjengeleg ved reservasjon over vårt Online System.